hr en
Developed by Nove vibracije

Zahvala

Novosti i događanja / Novosti / Zahvala

U prvih osam mjeseci preko 225.000 noćenja

27
Ruj

Nakon prvih osam mjeseci 2016., a objektivno gledajući, nakon završetka vrhunca sezone, osjetili smo se dužni obratiti s malo dužim tekstom.
Naime, poslije nikad većeg ulaganja u dodatni turistički sadržaj tokom zime i predsezone., o čemu smo više puta pisali na ovim stranicama, nakon uspješnog prijelaza prijave i odjave gostiju preko sustava e visitor, nakon preseljenja Ureda te nakon izvanredno odrađenog programa Kulturnog i zabavnog ljeta "Drvenik 2016." slijede i više nego zaslužene zahvale svima onima koji su ponekad i svoj posao ostavljali da bi mjesto napredovalo u turističkom, a posljedično i u svakom drugom smislu.
Stoga, dopustite nam da se prvenstveno zahvalimo svim curama i momcima koje su svoje vrijeme i trud poklanjali Turističkoj zajednici mjesta Drvenik kako bi svaka manifestacija bila uspješna, naravno - bez vas bi svaku manifestaciju bilo nemoguće organizirati. Velike zahvale idu i onima koji su ove godine sudjelovali na radnim akcijama te na taj način iznimno doprinjeli da sav ovaj dodatan turistički sadržaj bude spreman za sezonu. Imena nećemo nabrajati, jer uvijek postoji mogućnost da nekog preskočimo, međutim svi koji su ijednom došli, znaju tko su. Stoga, veliko hvala još jednom. Hvala svim tvrtkama, obrtima i pojedincima koji su radili na izgradnji dodatnog turističkog sadržaja na iznimno dobro odrađenom poslu. Hvala svima koji su nam posudili bilo koju stvar, za koju je postojao upit, hvala svim izvođačima, izlagačima i popratnom osoblju. Hvala svim restoranima, objektima, hotelima, kafićima i putničkim agencijama na nagradama koje su ustupili za nagradne igre. Naravno, zahvale idu i institucijama, prvenstveno susjednim turističkim zajednicama koje su nam posuđivale svoje artikle kad god je zatrebalo, osnovnoj školi koja nam je i više puta izišla u susret s prostorom, općini koja nam je dala suglasnosti i dozvole za održavanje manifestacija, komunalnom koje nam je dostavljalo pojedine artikle koje su nam susjedne turističke ustupale, LAG-u Adrion koji nam je pomogao pri organizaciji Sajma domaćih proizvoda.
Hvala iznajmljivačima na suradnji prilikom bezbolnog prijelaza na novi sustav prijave i odjave gostiju, hvala im također na uspješno odrađenoj sezoni.
Drvenik kao destinacija u prvih osam mjesci bilježi iznad 225.000 noćenja, brojka koja npr. do 2015. godine nije na godišnjoj bazi uopće nikad dostignuta.
Znamo da smo jako puno puta napisali riječ "hvala", stoga više nećemo, nego ide jedna poruka za kraj - Samo skupa možemo još više i bolje!

WiFi

Turistička zajednica Drvenik

Donja Vala 241
21333 Drvenik
+385 (0)21 628 200+385 (0)21 628 222info@drvenik.hr